X Jan´s Metaldetektor Sider X

Spanske Fund

Velkommen til Jans Detektorsider.
Dette er siderne, hvor I kan se lidt af de effekter, som jeg har fundet med min metaldetektor.


Grunden til, at der her også er fine fund fra den spanske muld er, at jeg igennem et par år har boet og virket i det spanske, nærmere bestemt i den sydvestlige del af Andalusien - ca. 150 km syd for Sevilla. Nu er jeg tilbage i Danmark -Og får af og til luftet søgeren en smule.

Siderne, er ikke det helt store og gennemgribende historiske opslagsværk, ej heller skal I forvente, at finde hverken guldhornene eller kæmpe møntskatte o.lign.
Derimod kan I se lidt af hvert, både brugsting, mønter, smykker og meget andet. Og, ja der er da gode ting imellem, men også alt det andet, som finder jeg finder interessant.
Personligt, syntes jeg selv, at det altid er spændende, at se hvad andre har fundet, og I er meget  velkomne til at komme med et bud på f.eks anvendelse, alder osv.


Jeg vil lige, for en god orden skyld, nævne, at de fund der efter lovgivningen skulle afleveres er blevet det. Flere af de viste effekter befinder sig på bla. Nationalmuseet i København.

Siderne er enkelt opbygget og ved at klikke på skjoldene til venstre, vælger man hvor man vil hen. Alle fundfotos kan forstørres ved at klikke på dem. Du kan også se mine fund fra 2009, 2010 og 2011 ved at klikke på skjoldene på bunden af denne side.

Der er også en links side, med links til, syntes jeg, meget spændende og brugbare sider.
Prøv bare at klikke ind og se nogle af de kanonfund, der er blevet hevet op af jorden forskellige steder på det Europæiske Kontinent.


Endvidere er der en gæstebog, og Du er meget velkommen til at skrive en lille hilsen.

Den sidste side, har min Far Mogens fået. Vi har igennem de sidste tyve år - on and off - søgt
adskillige 100 eller 1000 timer sammen. Har søgt i det meste af det danske Kongerige.
Vi har samtidigt set meget og fået mange gode og spændende oplevelser, og når man så oveni
købet er så heldig, at hive spændende effekter op af jorden, Ja, så forstår man, hvilken fantastisk hobby det er, at være "Bidt af en gal metaldetektor".

Danske Fund

Links

Gæstebog

Detektor Fotos

For dem det kunne interessere, så bruger jeg en C-Scope Metadec II, denne har fulgt mig
alle årene og har været mig en tro væbner.


RIGTIG GOD FORNØJELSE..

Mogens Side
newbie.dk

05.04.2011.